Για αγορές από 59€ δωρεάν μεταφορικά

Η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας σας.

Για δέματα έως 10 kg:


1. Αποστολή μέσω εταιρείας Courier (SPEEDEX)


Η παράδοση με courier προτείνεται για δέματα βάρους μικρότερου των 10 κιλών.
Για  χερσαίους προορισμούς (εντός Ελλάδας), νησιωτικούς προορισμούς (εντός Ελλάδας) και περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων (δυσπρόσιτες περιοχές) το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα:
5,00€ για δέματα βάρους μέχρι 10 Kg
Σημείωση1: Οι παραπάνω χρεώσεις αφορούν παραγγελίες που έχουν προπληρωθεί. Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει πρόσθετη χρέωση 3,00€ δηλαδή συνολικά 8,00€.

Για δέματα μεγαλύτερα από 10 kg:


2. Αποστολή με εταιρεία γενικών μεταφορών – πρακτορείο 


Προτείνεται για δέματα μεγάλου όγκου/βάρους (π.χ έπιπλα, καθρέφτες, φωτιστικά) που δεν μπορούν να διακινηθούν με εταιρεία ταχυμεταφορών προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλέστερη μεταφορά τους.
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι:


α) Ενδεικτικά το κόστος μεταφοράς ξεκινάει από 4,00€ και διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του δέματος όπως επίσης και τον τελικό προορισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας των εμπορευμάτων μεγάλου όγκου τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημά μας.


β) Οι μεταφορικές εταιρείες κατά κανόνα παραδίδουν τα δέματα “επί πεζοδρομίου” και όχι μέσα στο χώρο σας. Σε κάθε περίπτωση κατόπιν συνεννόησης και ενδεχομένως με επιπρόσθετη χρέωση με τη μεταφορική εταιρεία μπορεί να γίνει παράδοση στο χώρο που θα υποδείξετε.


γ) Σε περίπτωση που προτιμάτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το πρακτορείο υπάρχει η δυνατότητα αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με την εκάστοτε μεταφορική.
Παραλαβή από το χώρο του καταστήματος
Επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα, κατά την διαδικασία της παραγγελίας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας με δικό σας από το φυσικό μας κατάστημα χωρίς χρέωση μεταφορικών. (επιλογή “παραλαβή από κατάστημα”).


Καλάθι Αγορών 0
Προσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €